Over mezelf

Ik heb psychologie gestudeerd en heb jarenlang met veel plezier gewerkt als psychotherapeut. 

Ik ben steeds bezig geweest me te ontwikkelen om een betere therapeut te worden, maar ook om mezelf te ontwikkelen.  Ik heb veel cursussen en opleidingen gedaan. Bij Piet en Marry Weisfelt heb ik veel geleerd over het werken met Liefdesenergie.  

Ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van mensen

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. In 2013 ben ik afgestudeerd. Ik heb op de opleiding een inhaalslag kunnen maken en ben daar een completer mens en completere therapeut van geworden. 

Ik ben daar zo enthousiast over dat ik besloten heb om naast mijn werk als psychotherapeut me ook als haptotherapeut te vestigen. 

Mijn levensloop in 't kort
Ik ben in 1951 geboren en behaalde het HBS b examen in 1969, daarna ben ik in Utrecht psychologie gaan studeren. In 1977 studeerde ik af in de persoonlijkheidspsychologie. Tijdens mijn studie heb ik les gegeven in andragogie en psychologie. 

In 1981 ronde ik de postdocorale studie voor cliëntgerichte therapie. Vanaf 1988 ben ik bevoegd psychotherapeut (BIG registratie).

Van 1978 tot 1981 heb ik gewerkt bij een stichting voor kinderbescherming en maatschappelijk werk. Daarna ben ik mijn eigen praktijk gestart. 

Van 1988 tot 1991 werkte ik als psychotherapeut bij Humana in Gouda en Rotterdam. In 1991 tot 2019 vestigde ik me weer vrijgevestigd psychotherapeut in Gouda. In 2012 ben ik daarnaast gestart met een haptotherapiepraktijk. Eind 2019 ben ik gestopt met de psychotherapie (pensioen). Ik heb echter nog geen afscheid genomen van de haptotherapie.